in

«Це я беру стосовно їжі!» — українська співачка Анастасія Приходько зізналась, скільки коштів витрачає в місяць та як на це реагує її нинішній чоловік

Співачка Настя Приходько розказала про стосунки зі своїм нинішнім чоловіком Олександром, батьком її синів Гордія та Луки.

Приходько зробила румтур будинком і зізналася, що наразі економить.

«Витрачаю набагато менше, ніж хотілося б. Я навіть не знаю, я не буду брехати тобі, скільки. Менше $1000 (30 тисяч гривень). Комунальні послуги окремо. Це я беру стосовно їжі», — розповіла Приходько.

Не обійшли і тему особистого життя. За словами Насті, протягом року вона жодного дня не думала про розлучення зі своїм чоловіком Олександром:

«Це моя опора, це моє життя, мій найкращий друг. Він все для мене, я не знаю, як жити без нього. Ти що. По-друге, це моє перше кохання. Кохання — воно єдине. Дякувати Богу, що так. Тфу, тфу, тфу, ми навіть не сваримося. Ми ніколи не звинувачуємо один одного«.

Настя згадала, що останній їхній конфлікт відбувся, коли вони втікали від війни. Подружжя було за кермом і лаялося.

«А потім ми почали діяти як одна команда. У нас троє дітей, нам треба зараз їх захищати. Тому, куди нам свої стосунки зараз обговорювати», — розповіла співачка.

 

Оля Полякова в мініатюрному купальнику показала тренування на свіжому повітрі

«Мене нікуди не візьмуть» — Анастасія Приходько розповіла про музичну кар’єру під час війни та спілкування з біологічним батьком старшої доньки