in

«Тирив шапки по молодості» — Ігор Кондратюк розповів, що після візиту Януковича на шоу «Караоке на майдані» зник капелюх з грошима

Продюсер та ведучий легендарного шоу «Караоке на Майдані» Ігор Кондратюк згадав часи, коли знімалася передача.

Зокрема, шоумен пригадав, як колись на знімання проєкту завітав колишній президент-втікач Віктор Янукович. Про це він розповів у програмі STAND UP Battle Club. Кондратюк добре пам’ятає ті знімання з Януковичем, бо тоді відбулося декілька кумедних історій.

Це була дитяча версія «Караоке на Майдані» і на знімання дуже хотів завітати Віктор Янукович, який на той момент був прем’єр-міністром і планував висуватися на пост президента. Хлопчик, який брав участь у шоу, співав дитячу пісню «В траве сидел кузнечик».

Та коли відзняту передачу передали на канал, керівництво сказало Кондраютку, що в пісні є слово «сидел», тому вони не будуть її випускати:

«Я кажу: «Дитяча пісня, ви там взагалі поїхали?». Мені кажуть: «Ні, нам сказали чітко ніяк не компрометувати Януковича». Я кажу: «Нічого, що Янукович стояв і аплодував під час того, як хлопчик виконував цю пісню». Мені відповіли: «Він не розумів, що робить, а ми за це можемо отримати», — розповів Кондратюк та додав, що пісню так і не вирізали.

Також продюсер розповів, що на тій же передачі, куди завітав Янукович, зник капелюх, у який учасники збирали гроші:

«На цьому історія не закінчилася. Коли ми зібралися і вийшли на наступну передачу, мені редакторка каже: «Ігорю, в нас зник капелюх». А тоді була якраз фішка про те, що Янукович двічі судимий і типу тирив шапки по молодості. У нас реально на тих зніманнях зник капелюх і не було його два роки. Поки на передачу не прийшла дівчина, яка виступала в тій передачі ще школяркою, а прийшла студенткою, вона там програла, і сказала: «Я забрала, я на фарт». А я кажу: «Нічого, що ми тут два роки думаємо про те, що Янукович вкрав ще один капелюх», — поділився Кондратюк.

«Важко з ним маленьким» — українська акторка Наталка Денисенко зізналась, як самотужки справляється з вихованням 5-річного сина

Алла Пугачова разом з дітьми вумушено виїхала з Ізраїлю: співачка засвітила нові кадри з місцезнаходженням