in

Українська співачка Анна Трінчер зганьбилась на всю Україну, забувши дату незалежності України: артистка прокоментувала цю безглуздість

Українська співачка Анна Трінчер зганьбилася на одному з українських шоу.

Так, артистка взяла участь у проєкті «Я люблю Україну». На шоу був конкурс, де учасникам ставили різні запитання про країну. В Анни запитали дату святкування Дня Незалежності України. Однак артистка не змогла назвати ані рік проголошення незалежності, ані дату.

На це звернули уваги користувачі Мережі та дорікнули Трінчер за незнання таких важливих речей. На що співачка відповіла, що на шоу просто перехвилювалася.

@tanito2312 Іспанський сором🫣 Просто дно😡 #аннатрінчер #ялюблюукраїну💙💛 #позор #іспанськийсором ♬ оригінальний звук — Таня Клюк

«Коли мова йде про «змагання», в мені вмикається відмінниця, яка просто критично не вміє програвати… У мене пітніють руки… Я переживаю. І через те, що дуже хочу виграти і не підвести команду, забуваю все», — зазначила Анна.

За словами співачки, тієї миті вона навіть забула, як її звати. Анна боялася програти та хвилювалася, адже її знімають камери.

«Така ситуація може бути з кожною людиною, я така сама людина, як і ви. Я неідеальна. Під час того, як тебе знімають камери, коли ти дуже хвилюєшся за перемогу своєї команди і це ще й гра на час, всі відповіді просто вилітають із голови. Ти навіть забуваєш, як тебе звати», — додала артистка.

Співачка також наголосила, що дату Дня Незалежності України знає дуже добре, адже щороку у неї концерти 24 серпня.

«Я не хочу виправдовуватися, але прикро за те, що я кожного року виступаю у цю дату. Я знаю цю дату краще, мені здається, ніж своє ім’я. Людина може забути, може навіть і не знати. Це нормально, бо ми не роботи», — наголосила Анна.

«Жорсткий аб’юзер та нахлібник» — блогер розповів, як чоловік екссолістки дуету Artik & Asti «залякав» співачку мовчати про війну

«Перевіряє сурдолог» — блогерка Катерина Репяхова повідомила про заключний діагноз однорічного сина у якого затримка мовлення