in

«Це був піар!» — Трінчер та Волошин вперше після розлучення з’явилися на публіці і розповіли про подальші плани

Відома українська співачка Анна Трінчер вперше за тривалий час після розлучення з’явилася на публіці з колишнім чоловіком — Олександром Волошиним.

Нагадаємо, що про своє рішення розійтися подружжя оголосило 28 листопада. Ініціатором розриву став сам блогер, який пояснив це тим, що його почуття на фоні психологічного захворювання почали згасати до дружини. Проте, місяць назад в одному зі своїх інтерв’ю інфлюєнсер зізнався, що у нього знову з’являються інтерес до екс-коханної, адже зараз вона повернулася до свого звичного образу, в який він заховався на початку їхніх стосунків. Волошин не виключає того факту, що ще може знову поновити відносити з Трінчер.

І ось, через певний період часу експодружжя наважилося показатися вдвох, вийшовши в прямий ефір до своїх підписників в Інстаграм. Вони обговорили спільні проекти та особисте життя. Як виявилося, блогери ще досі бачаться з батьками одне одного. Волошин зустрівся з мамою Трінчер, але про цю зустріч співачка навіть і не знала. Що стало причиною побачень — ексзакохані не стали вдаватися у деталі.

Волошин та Трінчер вперше показалися разом після розлучення

Мало того, Олександр сам запропонував для своєї колишньої дружини зустрітися задля обговорення деяких деталей спільних проектів, на що Анна пообіцяла знайти вільний час. Сама ж Анна каже, що їхні відносини — це минуле, в яке вона не хоче повертатися, але зважаючи на те, що їхнє розлучення пройшло на такому етапі, що вони легко продовжують залишатися в ролі друзів.

«Я обрала з Сашею шлях екологічного розлучення, і я думаю у цьому є наша мудрість. Ми настільки екологічно розійшлися, що всі думають, що це піар і ми знову зійдемося. Хоча ми знайшли в собі мудрість зробити це по-дорослому», — повідомила артистка.

Трінчер висловилася про розлучення

А ось Олександр після розриву зізнався, що він «волелюбна людина» і поки що увесь свій час вирішив присвятити ментальному здоров’ю та кар’єрному росту.

«Навіть якщо стосунки умовно вільні, то ти маєш приділяти увагу людині. Я зрозумів, що це не цікаво і у мене багато проблем, які я вирішую зі здоров’ям. У мене багато нових проєктів і немає часу, бажання планувати стосунки. І навіть не маю часу ходити на побачення», — прокоментував блогер.

Волошин розповів про відносини з іншими дівчатами

Читайте також: Немов 30-річна: Енріке Іглесіас показав 72-річну маму-модель, яка вразила своєю красою

Життя п’ятьох знаків Зодіаку зміниться вже цього тижня: кому пощастить найбільше

Тельцям — налаштуватися на рішучість, а Левам — чудова нагода змінити своє життя: гороскоп на 13 лютого