in

«Для мене це маленька смерть» — Анна Трінчер оголосила про розлучення з Волошиним

Українська співачка Анна Трінчер підтвердила, що розлучається зі своїм чоловіком — блогером Олександром Волошиним.

Артистка розмістила відео в Інстаграм, на якому вона разом з екс-чоловіком розставила всі крапки над «і». В розмові артистка зізналася, що близько пів року назад Волошин прямо у вічі сказав, що більше не любить її. Помітно, що цей діалог дався для подружжя важко, адже вони ледь стримували сльози. Волошин зі своєї сторони повідомив, що робив такі речі, які некоректно робити чоловіку, у якого є дружина, а також зізнався, що мав багато дівчат аби хоч якось відволіктися від їхніх сімейних негараздів.

«Це дуже болісна для мене тема. Розлучення — це маленька смерть», — сказала Анна.

Трінчер та Волошин розлучаються

Трінчер поцікавилася в Олександра, як на цю подію відреагували його батьки, на що він відповів, що вони вважають, що друга половинка їхнього сина має мати хороші відносини з ними.

«Ми дорослі люди і так буває, головне, щоб кожен був щасливий, а разом чи ні – неважливо. Сподіваюся, ви будете згадувати «нас» з посмішкою, як і ми одне одного. Дякую всім. Спасибі тобі, Саш». — написала Анна під роликом.

Варто нагадати, що Трінчер та Волошин одружилися у 2022 році і їхнім коханням захоплювалася вся країна, але, наприкінці цієї весни, блогер Богдан Беспалов підмітив, що у зіркового подружжя сімейні негаразди, але сама пара намагалася ретельно приховати цю шокуючу новину від публіки.

«Якби знала — не полетіла б до тієї Америки…» — Alyosha натякнула на проблеми у стосунках із Тарасом Тополею

Ракам — шаленна вдача, Близнюкам — непростий вибір, а Терезам — приємні новини: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 листопада