in

«Жорсткий аб’юзер та нахлібник» — блогер розповів, як чоловік екссолістки дуету Artik & Asti «залякав» співачку мовчати про війну

Екссолістка дуету Artik & Asti Анна Asti на початку повномасштабної війни втекла з України до Росії, мовчить про вторгнення, адже її переконав чоловік-аб’юзер, та планує поїхати з країни-агресорки до Дубая.

Відповідна інформація з’явилася у відомого блогера Богдана Беспалова. На своєму YouTube-каналі він розповів, що Анна Дзюба, справжнє ім’я та прізвище співачки, на початку повномасштабного вторгнення перебувала з чоловіком-росіянином в Україні. Коли Росія почала обстрілювати українські міста, зрадниця поїхала до рідних Черкас, попрощалася з рідними та поспішно втекла до Росії.

«Була вона із чоловіком Станіславом у Києві. 24 лютого зі столиці вирушила до Черкас, звідки вона родом. Попрощатися з батьками. Ані маму, ані когось з родичів, вона не забрала з собою. Потім поїхала на захід України, звідти до Польщі, а потім до Калінінграда і на поромі потрапила вже до Пітера… Філіп Кіркоров настільки очманів, що пропонував Анні релізнути спільний сингл 8 березня, на що Asti зреагувала вкрай негативно», — говорить блогер.

За інформацією Беспалова, Анна мовчить про війну в Україні, адже її переконав чоловік-аб’юзер, російський бізнесмен Станіслав. Росіянин таким чином не хотів втратити заробіток.

«Чоловік Ані – хлопець «цікавий». По суті – жорсткий аб’юзер та нахлібник, ревнує її до кожного стовпа, при цьому добре засвоює баблішко дружини. Asti за натурою — баба дурна. Стас – розважливий. Він одразу наполіг на тому, щоб Аня тримала язик за зубами, переконавши, що за короткий термін Росія поглине Україну», — розповів блогер.

Беспалов додав, що нині Анна гарно заробляє «кроваві рублі», а також сплачує податки. Щоправда, за «надійною схемою» виконавиця суттєво занижує свій справжній дохід. Також відомо, що Анна з чоловіком не збирається залишатися в Росії, адже там нібито перспектив на майбутнє немає. Тож подружжя планує втекти до Дубая.

«Кремль кошмарить всіх податковими історіями, Asti не виняток. Вона платить податки до 10% за спрощеною схемою, що не відповідає реальним доходам співачки. Стас швидко переводить кошти Ані на офшорні рахунки – вони хочуть до кінця року заробити якнайбільше грошей і втекти до Дубая, розуміючи, що Росія тоне в лайні. Чи візьме їх податкова за дупу раніше часу – невідомо, оскільки схема дуже надійна», – розповів інсайдер Беспалову.

Блогер також додав, що Анна досі має українське громадянство та не збирається його змінювати на російське, адже з паспортом України зрадниці легше буде перебувати за кордоном.

«Вже були дзвіночки згори про те, що їй потрібно міняти паспорт на російський, але вона не хоче, адже з українським легко їздити до улюбленої Америки, а так все стане в рази складніше… По суті, Стасу Аня потрібна як ходячий гаманець, не більше того. Вона із задоволенням віддаватиме все, що заробляє, адже у них співзалежні стосунки, в яких вона – жертва», — додав блогер.

Нагадаємо, коли розпочалася повномасштабна війна Анна Дзюба була в Україні та разом з чоловіком-росіянином ховалася у підвалі від російських ракет. Однак співачка все ж таки поїхала до Росії. Там Asti розважає росіян, виступає на концертах та корпоративах, записує спільні пісні з путіністами та заробляє «кроваві рублі». Декілька місяців тому зрадниця взагалі висміяла українську мову, назвавши «найсмішніші слова».

«Там їй нічого не світить!» — Євген Кошовий висловився про свою недовіру до співачки Світлани Лободи

Українська співачка Анна Трінчер зганьбилась на всю Україну, забувши дату незалежності України: артистка прокоментувала цю безглуздість