in

Прощається з холостяцьким життям: голлівудський актор Кіану Рівз одружується

Голлівудський актор Кіану Рівз, схоже, рішуче налаштований розпрощатися з холостяцьким життям.

Вже протягом майже чотирьох років зірка стрічки «Матриця» перебуває у стосунках з американською художницею Александрою Грант. І, врешті, дозрів одружитися. Принаймні так стверджують журналісти видання RadarOnline.

Посилаючись на джерело, близьке до пари, видання повідомило, що влітку 58-річний Кіану Рівз має намір повести під вінець свою 50-річну обраницю. Однак пара хоче максимальної конфіденційності і не привертати зайвої уваги до важливої події у їхньому житті.

«Вони хочуть зберегти все в таємниці, за винятком членів сім’ї та кількох близьких друзів», — розповів інсайдер.

Зазначимо, що Кіану Рівз та Александра Грант познайомилися 2011 року. Тоді вони працювали над книгою «Ода щастю». Тривалий час вони просто добре товаришували і стверджували, що вони є лише близькими друзями. Та згодом ця дружба переросла у роман. У січні 2019 року їх помітили під час вечері, а в листопаді того ж року Кіану та Александра вперше з’явилися на світському заході як пара.

Для Кіану Рівза шлюб з Александрою Грант буде першим за рахунком. У актора доволі сумна історія особистого життя. 1998 року Рівз на одній з вечірок познайомився з акторкою-початківцем Дженніфер Сайм.

Між молодими людьми швидко спалахнуло кохання, вони почали мешкати разом а вже за рік стало відомо, що пара чекає на первістка.

Дитина Кіану Рівза та Дженніфер Сайм, донька, яку вони планували назвати Ава Арчер Сайм-Рівз, мала з’явитися на світ 8 січня 2000 року. Та під час чергового УЗД у грудні 1999 року  з’ясувалося, що первісток Рівза і Сайм помер в утробі матері через тромб у пуповині. Через трагедію пара не змогла бути далі разом і прийняла рішення розійтися.

Дженніфер заливала горе алкоголем. Якось вона сіла за кермо в нетверезому стані і потрапила в ДТП, в якій загинула. Це сталося 1 квітня 2001 року. Відтоді, переживши дві приголомшливі трагедії, Кіану Рівз закрився у собі. Про його особисте життя більше не було нічого відомо, допоки актор не зустрів Александру Грант.

«Гарна акторська гра» — Христина Соловій та Сергій Жадан з’явились у спільній компанії після таємного побачення

Ледь не знепритомніла: знесилену Аллу Пугачову вивели під руки після поховання її близького друга Юдашкіна