in

«Гарна акторська гра» — Христина Соловій та Сергій Жадан з’явились у спільній компанії після таємного побачення

Письменник, лідер гуртів «Жадан і Собаки» та «Лінія Маннергейма» Сергій Жадан та співачка Христина Соловій підігріли чутки про свій роман.

У Львові відбулася презентація артбуку письменника «Птах: вірші, що стали піснями», на яку завітали друзі музиканта. Серед запрошених гостей була і Соловій.

Під час пресконференції Сергій та Христина сиділи поруч та час від час обмінювалися короткими фразами і усмішками.

Коментувати свої стосунки 48-річний письменник та 30-річна співачка не поспішають. Втім, шанувальник и впевнені, що між ними вже давно проскочила іскра.

До речі, під час презентації книги Жадан анонсував концерт, на якому будуть виступати артистки, які виконують його вірші та пісні. Тож не виключено, що скоро фани зможуть побачити зірковий дует разом на сцені.

Нагадаємо, що чутки про роман Жадана і Соловій почали ходити ще після виходу дуже відвертого кліпу співачки «Юність», в якому вони з поетом зіграли закоханих та показали палкі поцілунки. Тоді зірки заявили, що це була лише гарна акторська гра.

Однак днями пару заскочили під час таємного побачення — Сергій та Христина трималися за руки під час прогулянки парком. Тоді ж стало відомо, що письменник подав на розлучення з дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу.

«Кривавий диктатор в істериці» — представник Путіна «розцілував» Аллу Пугачову на похороні Юдашкіна

Прощається з холостяцьким життям: голлівудський актор Кіану Рівз одружується