in

Чоловік «померлої» американської співачки Брітні Спірс роз’яснив, що насправді з його дружиною

Чоловік американської співачки Брітні Спірс — Сем Асгарі — вийшов на зв’язок зі своїми підписниками після того, як Мережу сколихнула новина про «смерть» зірки.

Коментувати теорії фанів про те, що виконавиці вже немає серед живих, її чоловік не став. У відповідь на чутки Асгарі опублікував нове відео з Брітні, на якому вони щасливо позують разом на тлі океану і співачка почувається цілком здоровою.

«Похід з моєю жінкою», — підписав кадри Сем.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sam Asghari (@samasghari)

Здавалося б, що це має заспокоїти схвильованих фанів, однак ні, на Асгарі накинулися з гнівними коментарями. Шанувальники звинуватили чоловіка співачки в тому, що він ділиться контентом з дружиною лише тоді, коли у Мережі починають з’являтися підозрілі заголовки. До того ж, фанів обурює, що Сем ніколи публічно не висловлюється на захист своєї коханої.

І хоча Асгарі закрив коментарі під відео зі Спірс, шанувальники не вгамувалися та почали «штурмувати» інші його дописи та соцмережі. Фани вимагають доказів того, що Брітні насправді жива з хештегами #freebritney (свободу Брітні) та  #whereisbritney (де Брітні).

Нагадаємо, що днями Мережу сколихнула теорія про те, що Брітні Спірс померла, а її рідні користуються її гучним іменем для своїх цілей та видають іншу дівчину за співачку. Докази цього шанувальники зірки знайшли в одному з її відео, де видно, що обличчя було замінено за допомогою спеціальної програми.

«Несправедливо і незаслужено» — в мережі розгорнувся скандал щодо перемоги шведської співачки Loreen на Євробаченні

«Славні козаки» — Катерина Осадча потішила спільним фото зі своїми трьома синами