in

Брітні Спірс відзначила 42-річчя, поніжившись у ліжку в спокусливій білизні від Victoria’s Secret (ВІДЕО)

Після жорсткої опіки під якою Брітні Спірс жила протягом 13 років, знаменитість, нарешті, здобула свободу і все ніяк не може отямитися від радості, що обрушилася на неї.

Всього за рік співачка встигла вийти заміж і розлучитися, а також регулярно опинятися в центрі скандалів, намагаючись продемонструвати своє голе тіло всім 42 мільйонам передплатників в Інстаграм. Другого грудня Брітні відзначила черговий День народження, зробивши собі подарунок у вигляді ексклюзивної білизни від Victoria’s Secret. Суперзірка поділилася відео, на якому вона спокусливо катається по ліжку, одягнена лише у комбінацію яскраво-рожевого бюстгальтера та світло-рожевих трусиків знаменитого бренду.

«Мені подобається бюстгальтер пуш-ап, але мені не подобається бюстгальтер пуш-ап з м’якою підкладкою! Цей бюстгальтер просто геніальний … він піднімає і не має підкладки! А ще це шовк! У мене навіть немає відчуття, що я щось ношу, і це також гарний колір!», — прокоментувала ролик Спірс.

Також Брітні Спірс поділилася своїми відчуттями від того, що їй виповнилося 42 роки. «40 може от* осати мені! Цього року мені виповнилося шість! У будь-якому разі, більшу частину часу я почуваюся на шість!!!», — зухвало зазначила поп-зірка.

Читайте також. «Тут тільки я!» — холостячка Брітні Спірс опублікувала пляжну фотосесію, в чому мати народила

«Лизну чи сосну?» — одіозна «міс ДНР» зганьбилася дешевою рекламою напередодні новорічних свят

Колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин відверто розповів про те, чи розлучилися вони офіційно