in ,

«Завжди виглядатимеш холодною!» — Кім Кардашьян презентувала спокусливий бюстгальтер із вбудованими сосками

Американська телевізійна зірка Кім Кардашьян поповнила колекцію свого модного бренду новим незвичним винаходом.

Модель презентувала спідню білизну під назвою «The Ultimate Nipple Bra» бюстгальтер якої має вбудовані соски,  створюючи візуальну ілюзію прохолоди у найгарячіший період року. Вартість такого бра коливається в межах 62 доларів і буде доступним для продажу 31 жовтня.

Учасниця реаліті-шоу презентувала свій винахід, з’явившись в ролику в образі офісної працівниці, розповідаючи про глобальне потепління. А в середині ролику зняла футболку і продемонструвала бюстгальтер у всій його красі. Він ідеально підкреслив пишні груди Кардашьян. Також у своїй промові вона зізналася, що 10% від отриманих коштів передасть для організації, яка займається цією катастрофою.

«Температура Землі постійно підвищується. Рівень світового океану теж. Крижані щити на планеті скорочуються. Я не науковиця, але я вірю, що кожен з нас може зробити свій внесок. І саме тому я представляю новий бюстгальтер із вбудованими сосками: тепер як би жарко не було, ти завжди виглядатимеш холодною. Ці айсберги ніколи не зникнуть», – розповідає Кардашьян.

Нещодавно, поп-зірка Брітні Спірс розмістила пікантне фото в Інстаграм, на якому постала повністю оголеною.

У Овнів — неприємна ситуація, а у Козерогів — успіх у справах: гороскоп на 31 жовтня

Не може самостійно пересуватися: по-старечому човгаючий ногами Кіркоров шокував шанувальників