in

42-річна Брітні Спірс наробила пікантних фото на екзотичному відпочинку

42-річна американська співачка Брітні Спірс відправилася в теплі краї аби насолодитися відпочинком.

Зірка давно славиться вмінням публічно оголятися та демонструвати всі свої принади на камеру. Нагадаємо, що на початку року Спірз через хизування грудьми стала персоною нон грата в одному із готелів Лос-Анджелеса, де вона полюбляла частенько відпочивати топлес біля басейну.

«Деякі відвідувачі скаржаться щодо її вигляду біля басейну. Вона змушує всіх почуватися незручно, а сама поводиться дивно та дратуючи. Персонал всього готелю вже говорить про це. Нині їй заборонений вхід. Принаймні у зону СПА. Брітні може і зірка першої величини, але вона не може просто бігати довкола та робити все, що заманеться у готелі» — розповіло керівництво.

А нещодавно знаменитість потішила свою 42-мільйонну аудиторію новим пікантним контентом з відпустки, зокрема й однією фотографією, на якій вона позує повністю оголеною, прикривши інтимні місця емодзі у вигляді квіточок. Також додала відео, на якому демонструє тісний леопардовий купальним та обіймає пишний бюст.

«Яка гарна насолода для себе. Я знову вірю в Бога, коли приїжджаю сюди, і, мабуть, немає іншої людини, яка б почувалася тут благословенною, як я. Але цього разу я повернусь швидше. Гра в шахи. Коли люди кажуть, як раді за мене, як так, що ви всі образилися, коли мене не було в труні на моєму похороні. Жарт», — підписала фото співачка.

Читайте також: Анна Трінчер в топі з випнутим декольте після розлучення злилася в палких поцілунках та обіймах з іншим

Дружина-українка 70-річного Макаревича показала, як зараз виглядає їхній дворічний син Ейтан

«Ти побачиш все!» — Крістіна Орбакайте несподівано розсекретила місце, де можна побачити секрети Алли Пугачової