in

«Дала нове життя» — Джамала на головній сцені Ліверпуля презентувала новий альбом зі старовинними кримськотатарськими піснями

Переможниця «Євробачення-2016″Джамала заспівала на головній сцені у Ліверпулі, який цього року приймає конкурс від імені України.

Співачка представила у Британії свій новий альбом Qirim, в якому дала нове життя старовинним кримськотатарським пісням, зібраним за десятиліття на півострові.

На своїй сторінці в Instagram Джамала поділилася не лише фото з виступу, а й власними переживаннями. Як зазначила співачка, їй було дуже важливо, аби світ почув про її народ та його життя.

«Моя мрія здійснилася — спільно з BBC Philharmonic Orchestra під керівництвом Володимира Сіренка прозвучали одразу всі пісні з альбому. І допоки Ліверпуль тонув у зливі, мене всередині накривало хвилювання, якого я не знала раніше. Потужніше, ніж 2016-го із «1944». Тоді була одна пісня, а вчора — 14. І от ти виходиш на сцену, перед очима — тисяч п’ятнадцять глядачів. Для багатьох із них тобі випаде нагода відкрити щось дуже особисте про твій дім і народ, адже кожна пісня з платівки — це щоденник, зітканий із туги й тривог, радості й любові. Я бачу сльози під Yosmam, бачу танці під Noğay Beyi̇tleri̇, я відчуваю, що нам із вами вдалося. Вдалося тут, у музичній столиці Британії, розказати про наш Крим, про нашу величну культуру» — розповіла про свій виступ Джамала.

«Тіна зірве фурор» — українська співачка Кароль показала елегатну сукню в якій виступить на Євробаченні

«Душевний порив був» — 22-річна дружина телеведучого Володимира Остапчука зізналась, коли вони розпочали жити разом