in

«Дві подружки» — Настя Каменських показала рідкісне фото зі своєю молодою мамою

Сьогодні, 14 травня, у світі святкують День матері. З цієї нагоди українська співачка Настя Каменських поділилася рідкісним фото зі своєю мамою Лідією Петрівною.

На сторінці в Instagram виконавиця розмістила знімок, на якому зображена з мамою. Настя сидить на сидінні пасажира, а її мама – за кермом автомобіля. Каменських привітала всіх мам з їхнім святом:

«Мама». Мабуть, не існує іншого такого слова, у якому б вмістилося стільки любові та турботи, тепла та підтримки. Саме тому сьогодні особливий день, коли ми маємо можливість ще раз сказати своїм матусям, як сильно їх любимо та цінуємо», — написала Настя.

Своєю чергою шанувальники Каменських зазначили, що її мама має неймовірний вигляд: «мама така гарна», «мама молода і красива», «усмішка у мами дуже гарна».

Настя Каменських також зазначила, що в цей день хоче підтримати мам вихованців фонду «Tabletochki», які щодня мріють про те, аби їхня дитина була здорова:

«У нас з вами є можливість допомогти їм наблизити здійснення цих мрій! Адже «Tabletochki» спеціально до Дня матері активували «Крамницю дарунків на здоров’я», завдяки якій ми можемо надіслати підтримку таким сильним та незламним матусям, які разом зі своїми дітками боряться за їх життя. Переходьте за посиланням у моїх сторіз та купуйте особливі подарунки для онкохворих діток, які допоможуть наблизити здійснення мрій кожної мами!» – закликала Настя.

Що відомо про учасницю зі Швеції, яка вдруге перемогла на Євробаченні 2023?

«Мама в молодості» — 22-річна донька Віри Брежнєвої в чорному купальнику похизувалась результатом схуднення