in

Що відомо про учасницю зі Швеції, яка вдруге перемогла на Євробаченні 2023?

У 2023 році, в міжнародному конкурсі Євробачення 2023 перемогла учасниця від Швеції Loreen. Главред розбирався, що відомо про неї.

Отже, Швецію на конкурсі Євробачення-2023 представила співачка Лорін з піснею «Tattoo».

Loreen — це шведська співачка і автор пісень. Вона здивувала публіку своїм голосом, піснею, а також незвичайним образом. Співачка вже перемогла з піснею «Euphoria» в 2012 році і цей хіт буквально розривав літні дансполи того року. Її трек також очолював чарти в багатьох європейських країнах.

Loreen почала свою музичну кар’єру в 2004 році, беручи участь у телевізійному конкурсі «Idol 2004». Там вона посіла четверте місце. У 2005 році співачка випустила свій перший сингл «The Snake» з групою Rob’n’raz. Крім цього, вона виконувала роль сегмент-продюсера і режисера в декількох Шведських реаліті-шоу. У 2011 році брала участь у шведському національному відборі «Melodifestivalen» з піснею «My Heart Is Refusing Me», яка стала топ-10 хітом у Швеції.

У 2023 році на Євробаченні Лорін представила Швецію вдруге з піснею «Tattoo», яка перемогла на» Melodifestivalen» і очолила чарт Sverigetopplistan. Співачка підкорює своїм образом, стилем, голосом і авторськими піснями.

Принцеса Уельська підтримала Україну на Євробаченні, з’явившись в кліпі Kalsuh Orchestra

«Дві подружки» — Настя Каменських показала рідкісне фото зі своєю молодою мамою