in

«Не варто соромитись» — телеведуча Алла Мазур порушила наболілу тему для українців

Відома телеведуча, зірка каналу «1+1» Алла Мазур порушила тему, яка хвилює багатьох українців.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Алла Мазур з «1+1» розповіла, що в черзі в магазині почула розмову двох дівчат, які обговорювали, що соромляться підійти подякувати військовим, думаючи: «А може, він на своїй хвилі? Що він подумає? А раптом йому це не треба?».

«І якби не почула випадково сама цю розмову — не повірила, що це справді буває проблемою. Підійти до нашого захисника чи захисниці у військовій формі на вулиці — і подякувати. Однострій і вираз очей, як правило, кажуть: ці люди бачили те, що нам і уявити важко. Обстріли, кров, загибель побратимів, посестер…», — пише зірка «1+1» Алла Мазур.

На думку ведучої, просте слово «спасибі» нашим героям і героїням дуже потрібне.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alla Mazur (@allamazurofficial)

«Воно повʼязує нас невидимою теплою ниточкою. Воно нагадує, наскільки ми залежні один від одного. Наші друзі, наші рідні, наші знайомі, кому довелося стати справжніми велетами — і ми, хто молиться за них тут, в тилу. І не варто соромитись. Не обовʼязково шукати якісь особливі слова, щоб підтримати їх. Просте «дякую», сказане на вулиці незнайомцю у пікселі — може стати не менш важливою допомогою йому, аніж наші донати і збори на дрони. Бо лікує душу», — наголосила Алла Мазур з «1+1».

Тому Алла Мазур оголосила, що в ТСН-тиждень запустили новий проєкт — закінчувати кожний випуск подякою нашим захисникам.

«Як у новорічну ніч» — лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зустрів «по-новому» свій 48-й день народження

«Це було неймовірно!» — солістка гурту Go-A шокувала відвертими зізнаннями на сцені Євробачення 2023