in

«Він не повернувся» — Алла Мазур повідомила трагічну новину про свого племінника

Відома українська телеведуча Алла Мазур повідомила трагічну новину – у боях за Україну загинув її племінник Олександр Сірий. Він вирушив на фронт добровольцем, хоча раніше воєнного досвіду не мав. 10 квітня герою виповнилося лише 32 роки, а вже 16 травня він віддав своє життя, рятуючи життя інших.

На особистій сторінці в Instagram Мазур розмістила знімки родича із передової. Журналістка написала зворушливий текст про Олександра, розповівши, як він героїчно загинув.

Захисник був сином двоюрідної сестри телеведучої. «Наш Сашко» – щемливо називає Мазур племінника. Боєць героїчно пішов із життя в бою з російськими окупантами під Червонопопівкою на Луганщині.

«Саша не був професійним військовим. Він зводив будинки, виготовляв дахи, допомагав людям створювати їхній новий щасливий світ і затишок… Але коли довелося взяти до рук зброю, щоб цей мирний світ і затишок захищати, – не сховався, пішов до війська. Двометровий красень, який завжди готовий був кинутися на допомогу. Він пішов виручати своїх і того дня, хоча мав уже йти на ротацію. «Але хлопцям треба помогти» – пояснював сестрі. З того бою він не повернувся», – розповіла Мазур, чим довела читачів до сліз.

Мазур зізналася, що Олександр себе героєм ніколи не вважав, проте для своєї родини, як і для кожного українця, він був саме таким. Журналістка наголосила, що такі, як її племінник, сьогодні рятують Україну та весь світ, за що подякувала нашим захисникам.

«Саша не вважав себе героєм, але для нас він таким є. Бо кинувся виручати і підтримувати не тільки побратимів з 2-го батальйону 25-ї бригади ЗСУ. Він затулив собою нас усіх. Всю родину. І такі, як наш Саша, – рятують нині всю Україну. Тому вклоняюся низько своїй сестричці Гані, що виховала гідного сина, справжнього відважного чоловіка. Обіймаю подумки і поділяю велетенський біль всіх мам, тат, братів і сестер, які не дочекались найрідніших з фронту. Молюсь, щоб захистило Небо наших воїнів, хто залишається під вогнем. І нехай кара Господня наздожене тих російських убивць, хто забрав життя нашого Саші і тисяч його побратимів», – потужно резюмувала телеведуча.

Заступниця міністра оборони України повідомила, що українські війська взяли Бахмут у напівоточення

Меган Маркл із животом стала сенсацією після коронації свекра, на яку її не пустили