in

Співак Віктор Павлік потішив кохану спецперепусткою, яка дозволяє «кататись» у комендантську годину

Співак Віктор Павлік і його дружина Катерина Реп’яхова нарвалися на жорстку критику в Мережі.

Гучний скандал спалахнув після того, як блогерка похизувалася у сторіз в Instagram, як катається з чоловіком порожнім Південним мостом у Києві, який зараз відкритий лише для спецтранспорту.

Як виявилося, Павлік потішив кохану «подарунком для обраних» — спецперепусткою, яка дозволяє вільно пересуватися Києвом навіть у комендантську годину. Як саме дістати такий цінний презент для коханої, Павлік не став розповідати.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх! А тільки мій чоловік мені дарує такі подарунки романтичні», — похизувалася Катерина.

На відео співак підтвердив, що подарував дружині документ, з яким вона може в будь-який час їздити столицею та користуватися іншими привілеями.

Втім, Катерина швидко зрозуміла свою помилку та видалила публікацію зі своїх соцмереж. Однак фани вже встигли роздивитися відео та почали писати гнівні коментарі блогерці.

  • А як же перепустка на Південний міст? Що, не заслуговує окремого поста?
  • Як там Південний міст? Кажете, не для всіх? СБУ вже в дорозі.
  • За скільки перепустку купили?
  • Гарні нині подарунки!
  • Що там з приводу купленої перепустки на проїзд Південним мостом? Чому видалили сторіз?

Зазначимо, що за законом, отримати таку перепустку мають право лише особи, які належать до підрозділів сектору безпеки й оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади.

Вєрка Сердючка на сцені «Євробачення-2023» розлютила росіян своїм виступом

«Дочекалася принца» — 36-річна учасниця «Жіночого Кварталу» Ірина Сопонару виходить заміж за британця