in

Українська співачка Тіна Кароль попередила фанатів про завершення музичної кар’єри

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу на сцені вже понад 20 років. Ще маленькою дівчинкою вона виходила співати та їздила конкурсами. У дорослому віці музика стала справою життя.

Знаменитість сама пише пісні і музику та завжди керує процесом постановки своїх виступів. Нещодавно зірка показала відео на свою композицію “Мед”. Дуже цікавими і незвичними є кадри: артистка у центрі міста ходила у ковдрі, вбиралася у біле та сиділа на землі.

Що все це могло би означати, якщо знати, що Тіна Кароль любить символізм у своїй творчості та навіть своїми піснями передбачає майбутнє. Наприклад, “Помню”, де артистка описує тугу за коханою людиною, вийшла прямо перед кончиною Євгена Огіра.

У новій пісні “Мед” вона торкається теми вічного: кохання і душі. Сама поп-діва говорила, що оспівує, звісно любов, але чимало прихильників вважають, що предметів, які осмислює зірка набагато більше. Тіна весь час у кліпі позує у білому, що в деяких східних культурах означає трансформацію з живого в мертве. Буде не дивно, якщо Кароль використала саме таке порівняння, адже захоплюється йогою, практикує стояння на гвіздках.

Окрім цього, поп-діва з’являється у кадрі на фоні великого прямокутника, закутана у ковдру, що викликає асоціацію із замкнутим простором.

У самому ж тексті виконавиця говорить, що стане вітром та водоспадом. Цікаво, що у східній світській культурі популярною стає теза про те, що душа людини не направляється в рай чи ад, а є присутньою у всьому живому на землі. При цьому вона просить дивитися на неї.

Як зрозуміти ці символи? Невже Тіна Кароль насправді попереджає, що скоро піде зі сцени та звертається з проханням не забувати її творчість? Чи прихильників знаменитості чекає шось більш серйозне?

Українська співачка Камалія таємно вийшла заміж за значно молодшого пакистанця

Віктор Павлік в істериці: у Берліні відмінили концерти співака через резонанс з перепусткою