in

Жили в будиночку з однією спальнею: відомий блогер розсекретив коханця Тіни Кароль

Шлюб української співачки Тіни Кароль та продюсера Євгена Огіра виглядав міцним, сповненим взаєморозуміння, кохання, підтримки і стабільності. Але все це обірвалося 28 квітня 2013 року, коли перестало битися серце чоловіка артистки.

З того моменту пройшло вже понад 10 років і увесь цей час Кароль залишається відданою своєму покійному чоловіку. Своє особисте життя зірка не спішила облаштовувати, а поринула у виховання спільного сина Веніаміна, який, як дві каплі води схожий на свого покійного батька.

Для співачки неодноразово приписували роман із молдавським співаком Даном Баланом, який був її колегою по шоу «Голос країни», але ці слухи швидко розвіялись. І ось, відомий блогер Богдан Беспалов відшукав нового кавалера Тіни. Схиляючись на власні перевірені джерела, у своєму блозі він розповів, що Кароль помітили на відпочинку у Карпатах з музикантом з її команди, бас-гітаристом Антоном Поповим, з яким співачка співпрацює з 2012 року. Закохана парочка провела час разом в будиночку скандинавського стилю, який містив лише одну спальню.

«Спали вони окремо або в одному ліжку — ніхто не знає. Але на цьому каналі ми суб’єктивно висловлюємо свою думку і пліткуємо», — сказав блогер.

Нещодавно був випадок, коли Тіна Кароль разом з сином прийшла в ресторан, де зустріла учасника шоу «Танці з зірками» Дмитра Жука. Молодий чоловік підійшов до співачки і запросив її на танець.

Стало відомо про житло Пугачої та Галкіна на Кіпрі: росіяни згорають від заздрощів

«Доведеться чекати 53 роки, аби він повернув все»: Ігор Кондратюк шокував сумою, яку йому заборгував Козловський