in

«Зрозуміють тільки закохані» — Святослав Вакарчук та співачка KOLA здивували фанатів спільним відвертим треком

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та співачка KOLA зачарували фанів спільним треком.

Виконавці представили проникливу та емоційну пісню «Коли ми двоє» та кліп до неї. Як розповів Вакарчук, рядки та музика народилися у той час, коли він сумував за своєю родиною.

«Коли ми двоє» — пісня, яку написав буквально на одному диханні, вона з’явилась за один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною. І в той момент відчув, що те саме переживають зараз сотні тисяч людей, а особливо ті, які на фронті. Я з багатьма дружу, говоримо про різне, знаю їх особисті історії. І для них розлука з близькими є надважкою, а миті, коли випадає змога коротких зустрічей з дітьми, дружиною, чоловіком чи коханою людиною — справжнє щастя», — розповів музикант.

До речі, ідея записати дует зі співачкою також виникла раптово, коли Вакарчук почув один з хітів KOLA по радіо дорогою на Схід.

«Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, що не мають можливості бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні «ніч лише одна». Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірна рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Впевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я», – розповіла про прем’єру співачка.

У Мережі фани залишилися у захваті від такої співпраці двох зірок:

  • «Це геніально»,
  • «Така прониклива пісня»,
  • «Як завжди, неймовірно»,
  • «Як зворушливо, дякую!».

«Моя кохана жінка» — Камалія показала кадри, як її привітав колишній чоловік  Мохаммад Захур

«Ч*рт прилизаний» — олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик викликав бурю негативу в свій бік