in

«Дякую за весняний настрій!» — Святослав Вакарчук вразив схожістю з мамою на рідкісному спільному селфі

Фронтмена гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука чи не найчастіше за інших українських артистів можна побачити на передовій.

Співак регулярно виступає перед українськими захисниками, встигаючи час від часу вириватися до закордонних благодійних турів. Не дивно, що за такого насиченого графіка у 48-річного Вакарчука практично не залишається часу на повноцінний відпочинок. Днями вокаліст все-таки постарався і знайшов вільний день, щоб провести його з рідною людиною — мамою.

Разом із 77-річною Світланою Олександрівною вони вирушили до рідного Мукачева. Святослав зробив селфі з матір’ю на тлі класичного пейзажу Закарпаття — затишної церкви біля схилу гір та швидкої річки, що дзвенить весняним переливом. Співак зосереджено дивиться на камеру, а мама ніжно поклала йому руку на плече. Світлана Олександрівна була у блакитній сорочці, в окулярах та яскравою червоною помадою на губах. Святослав же одягнув білу футболку, чорну шкіряну куртку та сонцезахисні «авіатори».

«Рідко вдається провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цієї весняної суботи у поїздці до рідного Мукачева. Дякую мамі за спогади та весняний настрій», — підписав публікацію артист.

Святослав Вакарчук із мамою. Фото: www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Читайте також: Віра Брежнєва ніжно привітала доньку з Днем народження та вразила їх схожістю

Саудівська Аравія вперше відправить учасницю на «Міс Всесвіт-2024»: як виглядає конкурсантка

Максим Галкін несподівано зізнався, що сумує за своєю роботою на російському ТБ