in

«За сумлінне служіння Україні!» — українська акторка Анна Саліванчук похизувалась міжнародним Україно-Французьким  «Орденом Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни»

Українська акторка Анна Саліванчук отримала від держави престижну відзнаку.

Так, 19 травня знаменитість нагородили міжнародним Україно-Французьким  «Орденом Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни». Однак у користувачів одразу ж виникло запитання, за що Анна отримала почесну відзнаку.

Акторка пояснила, що багато чого робила для України під час повномасштабної війни, зокрема, допомагала дитячим будинками та притулкам для тварин.

«Всі запитують , що це за орден я отримала 19 травня і головне — за що. Я отримала міжнародний «Орден Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни» за сумлінне служіння Україні! Ви скажете, що я такого робила, я скажу — робила багато творчих вечорів та збирала гроші, протягом всієї війни допомагала дитячим будинкам та притулкам для тварин», — пояснила Анна.

Знаменитість також додала, що не афішувала цього в соцмережах, адже не збиралася хизуватися благодійністю.

«Дуже рідко висвітлювала це у своїх соцмережах, бо робила це не для того, щоб хизуватись, а для того, щоб були щасливі діти», — наголосила акторка.

У сім’ї великого українського друга Бориса Джонсона скоро буде поповнення — на одного бандерівця стане більше

«Це все г*вно, що тявкає» — російський музикант Макаревич розкритикував росіян та зарікся співати в країні-агресорці