in

«Це все г*вно, що тявкає» — російський музикант Макаревич розкритикував росіян та зарікся співати в країні-агресорці

Російський музикант, лідер гурту «Машина времени» Андрій Макаревич різко висловився про тих росіян, які підтримують повномасштабну війну в Україні.

Під час розмови з Тетяною Лазарєвою Макаревич сказав, що ніколи в житті не буде виступати для таких співвітчизників і назвав їх «гівном, що тявкає»:

«Ось лусне ця влада, вона ж лусне рано чи пізно. Питання часу. І ось це все гівно, що тявкає, воно затихне. Але ж вони нікуди не подінуться, вони ж там залишаться. І я поїду для них співати? Та не в житті», — рішуче сказав Макаревич.

Також артист зазначив, що тих росіян, які виступають проти повномасштабної війни, він дуже часто бачить «у різних місцях нашої невеликої земної кулі».

Макаревич поділився, що продовжує гастролювати за кордоном, бо любить концерти, заробляє і, найголовніше, «не відчуває того смороду, який розповсюджений зараз у повітрі в росії».

Музикант зазначив, що у нього зараз набагато більше концертів, ніж було у Москві два роки тому.

Нагадаємо, що Андрій Макаревич наразі з дружиною та сином мешкає в Ізраїлі. Музикант ще до початку повномасштабного вторгнення відверто критикував російську владу, а з початком війни публічно підтримав Україну.

«За сумлінне служіння Україні!» — українська акторка Анна Саліванчук похизувалась міжнародним Україно-Французьким  «Орденом Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни»

«Знову «русский мир» сюди тягнете?» — українська співачка Світлана Лобода визвала бурю негативу в свій бік через анонс концерту в столиці