in

«У мене неповторний голос, а у Примадонни — така фігня» — пропагандистка Маша Распутіна заявила, що вона краще Пугачової

Російська співачка Маша Распутіна, яка підтримала війну в Україні і диктатора Путіна, заявила неприємні речі в бік Алли Пугачової.

Так, Распутіна стверджує, що вона куди краще Пугачової. Росіянка впевнена, що в одному вона точно випередила свою давню суперницю.

59-річна артистка втомилася від нескінченних порівнянь з Аллою Борисівною. До того ж залишилася в Росії співачка терпіти не може «улюблені титули», які за свою кар’єру заробила Алла Пугачова.

«Примадонни, королеви, принцеси, імператриці — така фігня, я вам хочу сказати. Або ти справжній, або ти нуль, придумуючи категорії. У мене неповторний голос, я співаю на розщепленні зв’язок, володію кількома техніками співу, а Пугачова тільки одним. Голос, артистичність, зовнішність — все різне», — вимовила Распутіна на росТБ.

«Мене розмазало дуже сильно» — чоловік Анни Трінчер — Олександр Волошин шокував новиною про свої проблеми з психікою

«Я шкодую, що були такі часи» — українська співачка Міка Ньютон зізналась, як розпочала співпрацю з російським серіалом «Кадети»