in

«Мене розмазало дуже сильно» — чоловік Анни Трінчер — Олександр Волошин шокував новиною про свої проблеми з психікою

Чоловік співачки Анни Трінчер — блогер Олександр Волошин – шокував прихильників новиною.

Зірка Мережі в Instagram-stories зізнався, що має проблеми з психічним здоров’ям. У блогера діагностували тривожний розлад.

«Хочу почати вести щоденник людини, якій поставили діагноз тривожний розлад. Я думаю, що це буде корисно комусь або зараз, або в майбутньому. Ніколи не знаєш, коли ця ху*ня станеться з тобою, як, наприклад, у мене. Я був цілком психічно здоровою людиною, а зараз отака х*рня, тому буду розповідати», — поділився чоловік Анни Трінчер.

Олександр Волошин розповів, що вже почав проходити курс лікування та приймати антидепресанти. Щоправда, поки для блогера це незвично. Зокрема, знаменитість дивно почувається під антидепресантами.

«Почав пити антидепресанти, зараз почуваюся краще, тривоги майже не відчував. Щастя навіть трішечки відчував, зовсім капельку, від моменту якогось. Це прикольно, давно такого не відчував. Мене розмазало дуже сильно, тобто був я у стані начебто алкогольного сп’яніння, у мене картинка трішки розмита, трішки нудить. Я сподіваюся, що це через незвичку», — описав свої відчуття блогер.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Волошин розповів про свій заробіток. Також блогер зізнався, як вони з дружиною розподілили сімейний бюджет.

«Буде там до останнього» — Злата Огнєвіч показала зворушливе фото з батьком, який знаходиться на фронті та лікує поранених бійців

«У мене неповторний голос, а у Примадонни — така фігня» — пропагандистка Маша Распутіна заявила, що вона краще Пугачової