in

«Ізраїльська Рубльовка»: як виглядає скромний будинок Пугачової та Галкіна за 6 млн доларів в якому вони зараз мешкають

Зіркове російське подружжя Максима Галкіна і Алли Пугачової переїхало до Ізраїля всього рік тому, тому про їхню нерухомість за межами РФ відомо не так багато. Російські пропагандисти порівнюють нове житло знаменитостей у селищі Кесарія з нібито проданим особняком у селищі Грязь поблизу Москви.

Кадри зсередини будинку можна побачити в соцмережах закоханих, а фото ззовні «зливали» їхні фанати. Ми вирішили показати нове житло пари та розповісти, що про нього відомо.

Селище, де побудована вілла, називають «ізраїльською Рубльовкою» через те, що житло там може придбати тільки заможній господар чи господарка. Вартість нерухомості в цьому районі, як стверджують росЗМІ, становить мінімум 6 мільйонів доларів.

Судячи з кадрів, зроблених артистами, будинки в РФ та Ізраїлі дуже відрізняються. Неозброєним оком видно, що житло в селищі Грязь, яке не просто так називають замком, набагато заможніше та розкішніше.

Різняться й інтерʼєри будинків. Російський будинок виконаний в готичному стилі. На стінах там висять картини, підсвічники, гаргулії, в коридорах стоять обладунки лицарів та скульптури в повний зріст.

Судячи з відео та фото зсередини ізраїльського житла, його інтерʼєр тягнеться до мінімалізму та лофту. Все виконано з світлих відтінків дерева та дорогих тканин. З тераси можна одразу вийти до басейну.

Дім обладнаний сучасною технікою та кількома поверхами. Вікна тягнуться аж до підоги, що робить його світлим і просторим.

Тельцям варто поекономити, а рибам доведеться заплатити «за рахунки»: гороскоп на 25 травня

Замовчує війну: «золота рибка» Яна Клочкова зрадила Україну та переїхала жити на тимчасово окуповані території