in

Зіркове подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової втікає з епіцентру бойових дій в Ізраїлі: їх помітили в аеропорту

7 жовтня терористичне угрупування ХАМАС проникло на тетриторію Ізраїлю та зайняло кілька населених пункиів. Зокрема із Сектора Гази було випущено понад 5000 ракет. У результаті цього вже відомо, що загинуло понад 600 мирних жителів, яких смерть застала у своїх домівках та за кермом автомобіля. Люди в паніці шукають порятунку та намагаються виїхати в безпечне місце.

Серед ізраїльських біженців в аеропорту Тель-Авіву було помічене зіркове подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової, які ймовірно, що втечуть до Латвії, де у Примадонни є власне житло. Відповідний знімок розмістив один із пропагандистських телеграм-каналів на якому видно обличчя Галкіна, а Пугачова повернута спиною.

За декілька годин до того, комік вийшов на зв’язок до своїх підписників та зізнався, що їхній ранок розпочався 0 6:30 від гуття сирен. Зіркове подружжя виїхало до Ізраїлю ще на початку 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Галкін публічно засудив воєнну політику Кремля та разом із дружиною та дітьми виїхали з країни-терорист.

«Будьте живі!» — фронтмен гурту «Машина времени» Макаревич, який з сім’єю живе в Ізраїлі, вийшов на зв’язок

«Це наш свідомий вибір!» — Максим Галкін зізнався, де перебуває наразі із сім’єю