in

74-річна Алла Пугачова показала, як «відірвалась» на концерті рок-гурту «Машина времени».

Російська примадонна Алла Пугачова останнім часом рідко ділиться з шанувальниками свіжим контентом.

Але цього разу зробила виняток заради друзів. На сторінці в Instagram 74-річна Алла Борисівна розмістила відео, яке зняла минулої суботи, 27 травня на концерті рок-гурту «Машина времени».

Пугачова відвідала виступ колективу, який вони організували в Ізраїлі у давньоримському театрі в Кейсарії на честь свого 54-річчя:

«Машина времени» у будь-які часи до часу! З днем народження, друзі!» – прокоментувала ролик Пугачова і супроводила гештегами #успіх #днюха #Ізраїль.

На відео Алла Борисівна має дуже щасливий вигляд, вона підспівує «Машине времени» їхні хіт «Поворот». А в кінці виступу зірка вийшла до друзів на сцену. Пугачова для заходу обрала білосніжну комбінацію з блузки та джинсів.

Як відомо, після початку повномасштабної війни Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним, який відкрито засуджує дії терориста путіна і підтримує Україну, виїхали до Ізраїлю.

Вже тривалий час в Ізраїлі з родиною також мешкає лідер гурту «Машина времени» Андрій Макаревич. До речі, у нещодавньому інтерв’ю музикант, який активно виступає проти війни і путінського режиму в рф, назвав росіян, які не думають, «г*вном, що тявкає» і зарікся для них співати.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо а капела потішили шанувальників своїм співом в автобусі

«Прийшов час» — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив важливу новину для українського народу