in

«Будемо гуляти, доки не згасло світло!» — Пугачова з модною зачіскою повідомила, що вони з Галкіним ідуть на ювілей відомого співака

74-літня Алла Пугачова не часто балує підписників новими публікаціями в Інстаграм, і від кожен її пост стає ще більше несподіваним і резонансним.

Увечері 15 грудня знаменита співачка опублікувала свіже фото, на якому показалася фанатам із легким макіяжем з акцентом на очах і нюдовою помадою на губах. Артистка злегка підкрутила розпущене волосся і воно вільно спадало їй по плечах великими локонами, обрамляючи обличчя і додаючи її образу свіжості. На шиї Примадонни красувалася масивний ланцюжок золотистого кольору а її голову покривав стильний берет чорного кольору.

Пугачова нарядилася не просто так — в описі до фото вона повідомила, що вони з Галкіним збираються на День народження до свого близького друга Андрія Макаревича. Як відомо, лідер «Машини часу» також не став терпіти свавілля кремлівської влади і покинув країну-агресорку в знак протесту проти вторгнення в Україну.

«Ідемо з Максом на Ювілей чудової людини та музиканта. Андрію Макаревичу 70 років. Будемо гуляти «Поки не тьмяніє світло, поки горить свічка» Усім привіт ❤️», – написала артистка, процитувавши стрічки з легендарного хіта Андрія Вадимовича.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Нагадаємо, перед цим Галкін показався на відео у своєму помешканні в Ізраїлі і повідомив, що він «повернувся додому».

«Був будинок у Ялті і він згорів»: Іво Бобул розповів, хто спалив його житло в окупованому Криму

«Чоткий паца», який наразі служить в лавах ЗСУ, став батьком. ВІДЕО першої зустрічі у пологовому будинку