in

«Не входить в жодні етичні чи професійні рамки» — Джамала відверто зізналась чому розірвала співпрацю з Тарнапольським

Співачка Джамала відверто розповіла про розрив співпраці з продюсером Ігорем Тарнопольським та музичною компанією Enjoy! Records.

Вже декілька років виконавиця та продюсер не можуть порозумітися через припинення сумісної роботи. Як поділилася Джамала, ц тема дуже непроста для неї, адже вона не хотіла, аби припинення роботи з Тарнопольським було саме таким.

«Це дуже важка тема для мене. Я не говорила про це і не хочу говорити. Так, як ми розійшлися з Ігорем, це не входить в жодні етичні чи професійні рамки. На жаль. Так довго працювати разом і з мого боку я намагалася зробити акценти тільки на хороших кейсах, які в нас були, — а вони були», — поділилася Джамала у інтерв’ю Go West.

За словами співачки, вони з експродюсером продовжують вирішувати питання щодо авторських прав, в тому числі у судовій площині.

«Це триває. Ми не поставили крапки у цій історії. І в судовому порядку так само», — зауважила Джамала.

Нагадаємо, що 2021 року Джамала та Тарнопольський припинили співпрацю. У серпні того ж року з YouTube-каналу раптово зникли усі її кліпи, випущені після 2018 року.  Тоді, за словами співачки, вона не мала доступу до акаунту на стрімінговій платформі. Пізніше Тарнопольський заявив, що Джамала шляхом обману та маніпуляцій розірвала контракт.

«Красуня вона у Вас» — Дзідзьо показав зустріч з мамою, яка мешкає в Португалії

Олександр Пономарьов та Дзідзьо а капела потішили шанувальників своїм співом в автобусі