in

Віддав все та пішов у запій: з’явилися подробиці розлучення Брежнєвої і Меладзе

Співачка Віра Брежнєва і музичний продюсер Костянтин Меладзе одружені з жовтня 2015 року, і ось уже майже 8 років преса і світські пліткарі намагаються «розвести» пару, то приписуючи Меладзе нових коханок, то непримиренні розбіжності.

Влітку 2022 року чутки про їх розставання спалахнули з новою силою і не вщухають й досі. Так росЗМІ нещодавно опублікували коментар декого на ім’я Леонід Дзюник, концертного директора і продюсера, який в різні роки працював з T.A.T.u., Smash!!, Філіпом Кіркоровим та ін.

Він стверджує, що Меладзе і Брежнєва дійсно розбіглися через війну в Україні: співачка вимагала публічно засудити країну-агресора, а продюсер мовчить, в надії колись ще повернутися до кар’єри там.

«За наявною у мене інформацією, Меладзе дійсно розлучився з Брежнєвою. Вона змушувала його публічно виступити проти спецоперації. «Я не можу, — пояснював він. — У мене все життя в Росії — літні батьки, брат, робота». На цьому підгрунті вони і посварилися. Костянтина це настільки вибило з колії, що у нього навіть стався тривалий запій. Як мені розповіли, при оформленні розлучення Віра обібрала його по максимуму. Витребувала у нього значну грошову компенсацію і частину його численної київської нерухомості», — розповідає російський продюсер.

При собі Костянтин Меладзе залишив лише особняк на озері Гарда в Італії, де за іншими чутками зараз і живе з новою молодою коханкою, та сподівається «пересидіти» війну, щоб повернутися в шоу-бізнес країни-агресора.

«Я не дуже здорова людина» — лідер гурту «Друга ріка» зізнався, звідки у нього «білий квиток»

«Такі зустрічі важливі» — співачка Настя Каменських провела майстер-клас з дітками-переселенцями