in ,

«Там є інший чоловік, значно молодший…» — екстрасенс назвала головну причину розлучення Брежнєвої та Меладзе

Чорна відьма-некромант Марія Тиха, яка працює з мертвою енергетикою та духами роду, назвала причину розриву відносин співачки Віри Брежнєвої з продюсером Костянтином Меладзе.

Екстрасенска, яка передбачила смерть очільника ПВК «Вагнер», побачила, що подружжя просто «перегоріло» та «набридло одне одному». Саме це стало основним фактором розлучення.

«Четвірка кубків говорить про те, що вони набридли одне одному. Таке буває, коли вже одне одного не хочеш, коли нема ані іскри, ані емоції. Це перше. Друге – дід награвся. А третє, тут чітко падає Колісниця і вона. Я так розумію, що коли почалася повномасштабна війна, вона просто виїхала і після цієї поїздки все. Тобто це поїздка дала такий поштовх для розлучення», — повідомила Марія.

Також Тиха прочитала по своїх картах Таро, що Костянтин прив’язався до України, але й нагнітають його думки про своє «багатство», як в Україні, так і в країні-терористці.

«В нього було багато проєктів тут, в Україні. Це якісь бенди можуть бути, співачки. Він за це переживає. Мені здається, що він переїжджає. Залишив бізнес свій і переїхав. У нього в Росії багато майна залишилося і в Україні теж. 10-ка кубків – це родина. Тобто його родина залишилася там, близькі, родичі», — додала екстрасенска.

А от щодо позиції самої українки, то тут все очевидно — Віра з любов’ю відгукується про Батьківщину.

«Гарне, до речі. Карта Імператриці. Я так розумію, мами, бабусі, -тут живуть всі. Тут тупо жінок показує, які тут живуть, це її рід. І карта миру – гарне ставлення. Але проблема в тому, що вона його трошки похерила тим, що вона в Росії була довгий період часу» — сказала Тиха.

А ще Марія вразила зізнанням на рахунок того, що Брежнєва вже знайшла достойну замінну для Меладзе, причому її новий шанувальник значно молодший за 60-річного продюсера.

«Є якийсь чоловік. Король пентаклів падає. Там молодший чоловік, ніж Костянтин Меладзе», — підсумувала Тиха.

Читайте також. Він навіть не розумів що відбувається: відомий продюсер розсекретив, як Кондратюк «розвів» Козловського на суді.

Він навіть не розумів що відбувається: відомий продюсер розсекретив, як Кондратюк «розвів» Козловського на суді

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Водоліям — сфокусуватися на особистих стосунках: гороскоп на 5 листопада