in

«Разом ідемо до перемоги!» — Потап після «продуктивного часу» в Дубаї, відправився в сонячну Іспанію

Скандальний репер Олексій Потапенко, який за віковою категорією підлягає призову в умовах воєнного стану, продовжує насолоджуватися відпочинком за кордоном.

Варто нагадати, що артист виїхав з України ще в середині жовтня, але яким чином йому це вдалося зробити — наразі невідомо. Незважаючи на постійну критику в свій адрес, Потап продовжує ділитися новими світлинами в Інстаграм та звітувати, що ж вдалося зробити для Батьківщини, адже свої поїздки 42-річний чоловік називає «робочими відрядженнями». 

Декілька днів тому продюсер розмістив фото свого квитка в Дубай, де саме того дня там планувалося грандіозне свято. Сьогодні ж чоловік Насті Каменської поділився новим фото, на яких вкотре знаходиться в аеропорту і, повідомив, що прямує до Іспанії, де, до речі, він відсиджувався на початку повномасштабного вторгнення.

«Після продуктивного часу в Дубаї, наповненого численними діловими зустрічами, відеозйомками, фотосесіями й рекламними кампаніями, я зараз прямую до Барселони», — повідомив артист.

Потап в аеропорту

За його словами, у відрядженні він активно працює заради нашої перемоги.

«З початку війни ми вже відіслали 15 контейнерів для реабілітації й повернення до нормального життя наших військових героїв. Також важливо згадати й Валенсію, де проживає неймовірно талановита українська спільнота. Ми єдиними зусиллями впливаємо на соціум, змінюємо вектор сприйняття українців у світі як працьовитих професіоналів і разом ідемо до перемоги», — додав Потап.

Потап прямує в Іспанію

Читайте також: «Такі обидва розпусники!» Білик розказала з ким її було краще у ліжку — Коляденком чи Дікусаром

Приходько, Остапчук чи Верба: хто очолює рейтинг найскандальніших зірок у 2023 році

Наталія Могилевська після прогулянки з дитиною похизувалася апетитною фігурою в тісній сукні