in

Таємнича незнайомка: російський блазень Кіркоров засвітився публічно зі своєю обранницею

Одіозний російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує російського диктатора Володимира Путіна, через кілька місяців після гучного зізнання, що у нього з’явилася нова кохана, з’явився на людях з незнайомою дівчиною.

Про це розповідають російські тематичні пропагандистські пабліки у Telegram. Так, Telegram-канал «Світські хроніки» опублікував фотографії Кіркорова, на яких поруч з ним видно таємничу незнайомку. Проте поки що точно невідомо, ким вона приходиться для співака, і чи це справді його обраниця.

«Здається, у Філіпа нова пасія. То на заходах супроводжує, а вчора від його особи подарувала JONY квіти», – йдеться у повідомленні.

Проте користувачі мережі неоднозначно відреагували на такі фото. Дехто у коментарях зазначив, що підозрює Кіркорова у нетрадиційній орієнтації, і що у співака, мовляв, найімовірніше є хлопець, а не дівчина.

Також деякі користувачі припускали, що таємнича незнайомка може виявитися просто менеджером співака, або що Кіркоров використовує цю дівчину для прикриття своїх нетрадиційних стосунків.

Вивели в кайданах: для судді Олексія Тандира, який збив молодого нацгвардійця, обрали запобіжний захід

«Красуня вона у Вас» — Дзідзьо показав зустріч з мамою, яка мешкає в Португалії