in

«Був у стосунках з Аліною Кабаєвою»: стало відомо чому загинув співак Мурат Насиров та як до його смерті причетний Путін

Відомий російський співак Мурат Насиров, виконавець хітів «Мальчик хочет в Тамбов» та «Ты это я, я это ты» відійшов у засвіти 19 січня 2007 року. Артиста знайшли мертвим під вікнами однієї з хрущовок Москви. За офіційною версією причиною смерті Насирова стало самогубство. На той момент Мурату було 37 років — він збирався одружитися зі своєю цивільною дружиною, планував концертний тур у рідному Казахстані та випуск нового альбому. Тому багато хто з шанувальників та колег співака не вірили в те, що Насиров дійсно здійснив самогубство.

Саме тоді почали ширитися чутки, що Насирова «замовили» і причетним до цього був сам президент-диктатор Володимир Путін. Подейкують, що замовне вбивство сталося через роман артиста та таємної коханки Путіна — Аліни Кабаєвої. Яка ж саме інформація про причетність президента держави-терористки до смерті Насирова стала відома — розповідаємо у нашому матеріалі.

Співак Мурат Насиров загинув у віці 37 років

Першою людиною, яка заперечувала те, що Мурат Насиров міг загинути внаслідок суїциду, був його продюсер Арман Давлетяров. Він наголошував, що саме у той період співак зміг вийти з довгої творчої кризи і готувався до випуску альбому та концертів в Алмати. Також Насиров збирався побратися зі своєю цивільною дружиною, з якою вони разом виховували двох спільних дітей.

Артист збирався побратися зі своєю цивільною дружиною, з якою виховував двох спільних дітей

Але зненацька тіло знаменитості знаходять під вікнами п’ятиповерхівки. Тоді думки шанувальників розділились. Одні вважали причиною смерті Насирова випадковість, інші були схильні вірити в те, що співак дійсно наклав на себе руки. У пресі того часу ходили чутки про те, що в руках артиста знайшли ікону. Це, на думку ЗМІ, мало слугувати беззаперечним доказом того, що Насиров вчинив самогубство. Цікаво, що через деякий час «ікону» преса замінила на фото співака. Така зміна сталася після того, як продюсер артиста заявив — Мурат був мусульманином і не міг зробити вчинок, який вважав неприйнятним.

Версія про те, що Насирова вбили за наказом Путіна з’явилася у 2021 році. Варто зазначити — співак на початку двохтисячних деякий час перебував у стосунках з гімнасткою Аліною Кабаєвою. У Мережі навіть збереглося архівне відео, на якому Кабаєва танцює біля Мурата, поки той виконує присвячену їй пісню. Композиція «Аліна» хітом не стала, але олімпійській чемпіонці була до вподоби.

Так у Telegram-каналі «Генерал СВР» було розміщено публікацію з інформацією від інсайдерів, у якій йшлося про таке: «У 2006 році у Кабаєвої, яка на той час вже залишила великий спорт, розвиваються любовні стосунки з Володимиром Путіним. Стосунки розвиваються в умовах повної таємності, і Кабаєва опиняється під щільною опікою довірених осіб президента із ФСО. І тут стара приказка «Язик мій, ворог мій» зіграла з Кабаєвою і, як наслідок, з Насировим злий жарт. Кабаєва в розмовах з подругами мала необережність поділитися спогадами про роман із Маратом Насировим і назвала його найкращим чоловіком, який у неї був і сказала, що вона досі кохає його«. Також зазначалося, що наприкінці листопада 2006 року записи цих розмов Кабаєвої надали Путіну. За декілька днів по тому диктатор звернувся до Миколи Патрушева, який був на той момент директором ФСБ Росії — аби «вирішити питання з Насировим раз і назавжди».

У Мурата Насирова був роман з таємною коханкою Путіна — Аліною Кабаєвою

Тоді, за повідомленням інсайдерів, співробітники ФСБ почали вести стеження за артистом, яке тривало декілька місяців. Вони з’ясували, що співак переживав творчу кризу, і тому вирішили на тлі цього інсценувати самогубство.

У Мережі досі обговорюють, що Путін причетний до смерті Насирова

Чи є правдивою версія про причетність Путіна до смерті Насирова досі точно невідомо. Та шанувальники співака вважають її ймовірнішою за попередні. Так у Мережі і зараз продовжуються жваві обговорення про те, що всі неугодні диктатору люди гинуть за загадкових обставин.

Читайте також: «Послав редактора на х*й»: російський актор-путініст Мамаєв розповів як його принизили на шоу Андрія Малахова

Водоліям — безмежна вдача, а у Скорпіонів проблеми з грошима: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 8 грудня

«Анна Трінчер чи Skylerr»: популярний ведучий назвав хто став найкращою співачкою в Україні у 2023 році