in

«На мене виходили СБУ!» — блогерка Анна Алхім заявила, що з перших днів війни співпрацює з ГУР

Скандально відома блогерка Анна Алхім, яку нещодавно звинуватили у ракетному ударі по Дніпру, спантеличила своєю заявою про роботу з розвідкою.

У Мережі почали активно обговорювати чергове дивне зізнання знаменитості. Так, Алхім заявила, що з перших днів повномасштабної війни вона співпрацює з Головним управлінням розвідки України. За словами блогерки, її особисто запросили у відомстві та навіть пообіцяли нагороди.

«Я від перших днів із розвідкою. Я думаю, що усі адекватні блогери співпрацюють з розвідкою. На мене виходили СБУ з перших днів. Мені навіть казали, що мені дадуть якийсь орден, але він мені на*уй непотрібен. Навіщо мені цей орден? Що від цього війна закінчиться чи гроші мені насипляться?», — заявила Алхім у інтерв’ю Okay Eva.

Блогерка наголосила, що вона завжди допомагала та допомагає армії під час війни, тож нагороди їй не потрібні. Крім того, Алхім неоднозначно висловилася, що Україна — це «одна суцільна пільга», тому від ордену нічого в її житті не зміниться.

Нагадаємо, що Анна Алхім потрапила у гучний скандал через сторіз про збір допомоги для військових у лікарнях у Дніпрі, після якої окупанти обстріляли медзаклади міста. У Мережі блогерку одразу звинуватили у корегуванні ворога та провокаціях.

Сама ж Алхім виправдалася за свій вчинок та заявила, що зробила публікацію з добрих намірів.

Зазначимо, що до цього Алхім також «відрізнилася» своєю заявою про те, що під час війни продовжує слухати російських виконавців та пояснила, чому не хоче спілкуватися українською.

«Відповісте за всі дитячі сльози» — Андрій Данилко відреагував на ракетний удар по столиці та звернувся до «путінських нелюдів»

«Копія бабусі!» — українська співачка Софія Ротару поділилась спокусливим фото своєї 30-річної онучки