in

«До*бались лише до неї!» — чоловік співачки Анни Трінчер став на захист блогерки Анни Алхім

Чоловік співачки Анни Трінчер, блогер та бізнесмен Олександр Волошин, відреагував на критику в бік блогерки Анни Алхім.

У Мережі знаменитість звинувачують в тому, що вона могла спровокувати ракетний удар по лікарні в Дніпрі своїми публікаціями про перебування військових у медзакладах. Однак Волошин впевнений, що жодної провини блогерки в цьому немає.

У своїх Instagram-stories бізнесмен запевнив, що усі слова на адресу Анни лише маніпуляція. За його словами, Анна активно допомагає армії та людям під час війни.

«Почали знову розганяти «зраду» і наївно усі в це вірять, починають мені скидати свої репости. Що я бачу в цій ситуації? Аня виставила сторіз, яку репостили більшість дніпровських блогерів. Але до*бались лише до неї. Ніхто просто не знає іншої сторони і не розбирається в цьому. По-друге, людина виставила ту клініку, в яку не потрапили і не стріляли. По-третє, вона робила цю сторіз з благих намірів. Вона найбільше з усіх блогерів воює на інфопросторі. У неї 30-40% контенту — це репости з допомогою. Вона просто могла щось не помітити», — висловився Волошин.

Нагадаємо, що скандал навколо Анни Алхім виник після того, як російська армія завдала ракетного удару по лікарні у Дніпрі. А все через те, що напередодні блогерка опублікувала сторіз з інформацією про українських військових, які перебувають у медзакладах міста і потребують допомоги.

Одразу ж після трагедії користувачі Мережі звинуватили скандальну знаменитість у сприянні роботи окупантів. Тим паче, що до війни Алхім висловлювала прихильність Путіну, а після вторгнення продовжила відкрито демонструвати свою російську у блозі та хизуватися, що слухає артистів з РФ.

«Вміє здивувати!» — Маша Єфросиніна станцювала на камеру топлес в честь свого дня народження

«Поїде до наших героїв» — Влад Яма шокував знахідкою для ЗСУ на смітнику в США