in

«Ой, люди добрі!» — скандальна балерина Анастасія Волочкова «злила» місцерозташування військової частини після атаки БПЛА

30 травня в Москві сталася атака дронів. Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова не на жарт злякалася БПЛА.

У забороненій в Росії соцмережі Instagram, Волочкова поскаржилася, що поспати їй не вдалося. За її словами, звуки від роботи ППО по дронах були жахливими.

«Ой, люди добрі, я прокинулася дві години тому від таких жахливих вибухів. У нас в селищі дві години тому гриміли вибухи. Виявляється, поруч був збитий безпілотник. Слава Богу поруч військова частина», — повідомила Анастасія.

Волочкова повідомила, що спочатку перелякалася, потім їй стали дзвонити знайомі і питати, чи в порядку вона.

Анастасія Волочкова про військове вторгнення РФ в Україну мовчала з 24 лютого 2022 року. Пізніше не витримала і заявила: «Ну що ж відбувається з цією війною! Який жах!».

Ранок 30 травня почався для жителів Москви і Підмосков’я з вибухів — на столицю країни-агресора Росії була здійснена масова атака безпілотниками. Повідомлялося про декілька влучень у багатоповерхівки — будинки отримали незначні пошкодження, у їхніх мешканців немає серйозних травм. Як розповів мер Москви Сергій Собянін, до медиків звернулися тільки дві людини з несерйозними травмами.

Всього російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про 25 дронів, які вдарили по Москві.

Зокрема, один з безпілотників впав в селищі Іллінське – всього в 3 кілометрах від резиденції російського диктатора Володимира Путіна в Ново-Огарьово.

62-річного екс-коханого Мадонни актора Шона Пенна «застукали» на побаченні зі знаменитою українкою

«Збір продовжено на наступну партію» — «голубка миру» Ані Лорак «атакувала» Москву дронами, які закупила своїм благодійним фондом помсти