in

62-річного екс-коханого Мадонни актора Шона Пенна «застукали» на побаченні зі знаменитою українкою

Голлівудський актор Шон Пенн сходив на побачення з українською актрисою Ольгою Коротяєвою. Вони разом відвідали ресторан в Малібу, де їх і «застукали» папараці.

Як повідомляє Daily Mail, для виходу в світ Коротяєва вибрала срібну сукню в чорний горошок і з високим розрізом, а Пенн вважав за краще бути в класичному костюмі з білою сорочкою і краваткою.

Також наголошується, що після вечері в японському ресторані актори сіли в машину Пенна. Куди вони поїхали далі — невідомо.

До слова, після розлучення з Лейлою Джордж Шон Пенн вперше з’явився на публіці з дівчиною. Можливо, з Коротяєвою у нього виник роман, проте офіційних підтверджень цьому немає.

Ольга Коротяєва народилася в 1977 році в Черкасах. Вона зіграла в таких фільмах як «Вибух», «Коханки», «Банківський квартал», «Агафія», «Мата Харі» та інших.

Нагадаємо, Шон Пенн зніметься в українському фільмі. Йому дісталася роль саунд-продюсера, який випадково став свідком початку повномасштабного вторгнення. Слід зазначити, що американський актор і правда був у Києві вранці 24 лютого, тому що тут відбувалося — знає не з чуток.

«Чергове прагнення до прекрасного» — артист-путініст Філіп Кіркоров сенсаційно змінився після чергової пластичної операції

«Ой, люди добрі!» — скандальна балерина Анастасія Волочкова «злила» місцерозташування військової частини після атаки БПЛА