in

Хореограф Дмитро Дікусар, який служить в ЗСУ, потрапив у лікарню

Український хореограф, учасник проєкту «Танці з зірками» Дмитро Дікусар, який захищає нашу країну складі ЗСУ, потрапив до лікарні.

Про це розповів колега Дікусара, танцівник Женя Кот. У програмі «Слава+» Кот розповів, що підтримує зв’язок з Дмитром і часто з ним переписується. За словами Євгена, нещодавно захисник був певний період час у лікарні і розповів, чому:

«З Дімою ми, я не можу сказати, що часто, але переписуємося. Я йому пишу, як у нього справи. Нещодавно писав, він був у лікарні. Він захворів, якась дуже серйозна ангіна у нього була, і він був якраз на лікарняному», — пояснив Кот.

Також хореограф поділився, що він частіше запитує у Дікусара, як він почувається і чи потрібно йому щось привезти на фронт. Пригадав Євген і те, що на початку своєї служби Дікусар йому зізнавався, що на фронті страшно:

«На початку я в нього запитав, що там, як справи. Він каже: «Це стрьомно». Більшість хлопців, з якими він прийшов туди, вже немає в живих», — розповів Кот.

Нагадаємо, що з початком повномасштабної війни Дмитро Дікусар пішов захищати Україну на фронт у лавах ЗСУ. Хореограф вкрай рідко виходить з шанувальниками на зв’язок, бо, за його словами, через його службу він не може цього робити.

Ані Лорак на тлі ракетного обстрілу Києва подарувала «крадену» пральну машину для біженців з Донбасу. ВІДЕО

На Хмельниччині правоохоронці викрили прихильницю рашизму, яка публічно виправдовувала злочини окупантів