in

«Я не була здивована» — Олена Шоптенко розповіла про відносини з екс-чоловіком Дмитром Дікусаром, який служить в ЗСУ

Українська хореографиня Олена Шоптенко відгукується про свого екс-чоловіка відомого танцівника Дмитра Дікусара лише приємними словами та вважає його чудовою людиною.

Як відомо, хореограф один із перших чоловіків-знаменитостей, хто став на захист рідної країни. Вже на четвертий день повномасштабного вторгнення Дмитро тримав в руках зброю та боронив Україну на фронті від російських загарбників. Його колишня дружина в інтерв’ю Аліні Доротюк зізналась, що зовсім не здивавана таким відважним вчинком Дікусара.

«Я не була здивована. Я знаю Діму, він завжди був за справедливість. У нього  дуже гостре відчуття справедливості і він прекрасна людина. У нього справді дуже високі цінності», — поділилась Шоптенко.

Олена розповіла, що підтримує інколи спілкується з колишнім чоловіком, але не ставить запитання про його місцезнаходження. Частіше вона взнає за військовослужбовця у спільного знайомого.

«Ми зв’язувалися нечасто. Звісно, що він не може говорити, де він. Тобто не може бути якогось такого діалогу. У нас є спільний знайомий, мій колега, з яким він більше друг, з ним він більше спілкується. Я від нього дізнаюся якісь новини… Ну мені так якось, я не знаю… Мені здається, я завжди боюся щось не те спитати… Але я справді просто відчувала дуже велику повагу до Діми. І завжди відчувала, в нас насправді дуже гарні стосунки», — пояснила чемпіонка світу з латиноамериканських танців.

 

«Копія співачки» — фаворит Злати Огнєвіч з «Холостячки-2» Роман Свечкоренко одружився на блогерці, молодшій за нього на 10 років

«За донат — вип’ємо кави» — Джамала в честь свого ювілею закликала українців допомогти військовослужбовцям