in

Набрав 30 кг: красень з «Бідної Насті» змінився до невпізнання

Актор Петро Красилов, який підкорив серця багатьох телеглядачок своїми ролями в серіалах «Бідна Настя» і «Не родись красивою», сильно змінився.

Зараз артисту 46 років і виглядає він зовсім не так, як його запам’ятали за роллю Романа Малиновського або Михайла Рєпніна.

Як тільки на екрани вийшов серіал «Бідна Насті», Красилов підкорив серця багатьох жінок біля екранів — його охрестили справжнім Казановою.

Свій талант Красилов продемонстрував і в серіалі «Не родись красивою», де він зіграв друга Андрія Жданова. До речі, він був навіть закоханий в головну героїню Катю Пушкарьову.

До 2015-го фільмографія Красилова регулярно поповнювалася новими проектами, але зараз він грає тільки в театрі.

Після того як актор перехворів на коронавірус, він набрав 30 кілограмів.

«Чи то у мене часу немає, чи то не хочуть мене знімати… Просто колись давним-давно, років п’ять тому, я був одним, зараз я інший. У мене інші габарити, інші форми. А пам’ятають мене струнким хлопчиком. Мене не лякає перехід з одного амплуа в інше, для мене це, як для актора, цікавіше. Але стереотипи є, і мене люблять таким, яким я був у серіалах «Бідна Настя» або «Не родись красивою», — розповідав Красилов в одному з інтерв’ю.

Співачка Камалія раптово вивезла дітей від свого колишнього чоловіка в іншу країну

«Необхідно видаляти нирку» — ексдружина Володимира Остапчука заговорила про серйозні проблеми зі здоров’ям