in

«Необхідно видаляти нирку» — ексдружина Володимира Остапчука заговорила про серйозні проблеми зі здоров’ям

Блогерка, нотаріус і друга ексдружина ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, чому з травня активно ходить по лікарнях на різні аналізи і процедури.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що на неї чекає серйозне лікування, адже фактично кілька років вона живе з однією ниркою, друга, на жаль, не справляється зі своїми функціями і викликає занепокоєння лікарів.

«Поки що думки лікарів в Україні розділилися: група «А» сказала видаляти нирку, тому що я живу вже багато років на одній, група «Б» каже, що можна спробувати поборотися за неї, але шансів небагато», — розповіла Остапчук.

Також вона поділилася своїм емоційним станом, адже, судячи з усього, ці новини і для неї стали неприємним сюрпризом. Проте блогерка, яка звикла бути для своїх підписників головним і непохитним мотиватором, повідомила, що здаватися не планує.

«Так, мені страшно за себе. Сказати, що я [в шоці — неценз.], то нічого не сказати. Коли я дізналася про це, скажу чесно, мене розмазало сильно. … Я хочу жити, як раніше, так само повноцінно! Так само щасливо і з посмішкою! І я все для цього зроблю, просто зараз потрібен час на прийняття ситуації», — поділилася переживаннями Христина Горняк.

Набрав 30 кг: красень з «Бідної Насті» змінився до невпізнання

Путіністка Наташа Корольова заявила, що сумує за Києвом