in

«Це огидно» — зірка серіалу «Свати» зізналась, як чоловік-п’яниця відправив її на аборт

Скандальна російська акторка, зірка серіалу «Свати» Тетяна Кравченко, яка підтримує війну в Україні та вихваляє політику кремлівського диктатора Путіна, розповіла, як у молодості потерпала від чоловіка-п’яниці.

Актриса за своє життя була заміжня двічі: першим її обранцем був художник-постановник Школи-студії МХАТ Володимир Лавинський, з яким вона прожила лише два роки, а другий чоловік — Дмитро Гербачовський, який працював кінопродюсером Ленфільму.

З останнім життя склалося не найкращим чином — чоловік частенько заглядав у чарку та простягав до неї руки. Коли у подружжя народилося немовля, то Гербачовський заявився у пологовий будинок напідпитку і був зовсім не радий своєму новому статусу батька.

«Діма не був щасливий, коли з’явилася Аня. Він навіть з пологового будинку зустрічав мене, будучи з похмілля. Я плакала. А він, виявляється, так святкував, що не встиг купити ні ліжечко, нічого. Мені подружка допомагала. Ну не потрібні йому діти. Ось і Анечка зараз дітей не хоче. У неї прекрасний молодий чоловік, вони живуть разом, але вона не хоче дітей! І він не хоче», — розповіла головна героїня серіалу «Свати».

Згодом, Кравченко завагітніла вдруге, але це дитя не стало бажаним в молодій сім’ї і Дмитро, попри усі вмовляння з боку дружини, відправив її на аборт. Зараз путіністка жалкує про цей вчинок і звинувачує у всьому колишнього.

«Пробачити його не можу! З легкістю позбулася Діми. Досі не страждаю. Ось така він людина, немає у нього почуття батьківства. Руки став розпускати, це огидно. Я йшла від нього, тікала. Один раз вигнала його, він пішов, навіть боялася його. І більше він не прийшов, розлучилася. Він навіть не знав, що я розлучилася з ним», — зізналася Тетяна для пропагандистського телеведучого Корчевникова.

Для Раків — несподіванка, а Скорпіонам — вибір нового місця роботи: гороскоп на 24 вересня

Терміново підвищити зарплату військовим до 150 тисяч за рахунок відміни усіх надбавок депутатів — документ на сайті Президента