in

«Це спроби проросійських осіб» — слідом за Скрипкою для Артема Пивоварова відмінили концерт у Швейцарії

Український співак Артем Пивоваров повідомив, що його концерт у Цюриху, Швейцарія, намагалися скасувати росіяни.

Виконавець у своєму Instagram розповів, що його назвали прихильником ультраправої ідеології, адже він допомагає українським захисникам. Таким чином росіяни намагалися показати виконавця у поганому світлі та скасувати його виступ.

«У Цюриху, Швейцарія, ми зіткнулися з такою ситуацією, коли місцева влада разом з концертним майданчиком, де мав проводитися наш концерт, скасувала цей концерт за день до його проведення, назвавши мене ультраправим радикалом, посилаючись на відео- та фотозвіти, де ми допомагаємо нашим військовим», — обурився Артем.

На думку Пивоварова, розповсюдження такої дезінформації – це справа рук росіян, які намагаються не дати українському артисту відіграти благодійний концерт. Утім, виступ співака, попри всі складнощі, відбудеться. Артем зумів знайти інший концертний майданчик.

«У нас у країні війна, і я, як свідок постійних обстрілів своєї країни, присвячую себе популяризації української культури та проведенню благодійних концертів з метою наблизити перемогу нашої країни. Як можна це назвати підтримкою ультраправої ідеології, коли ти сам є противником цього? Тобто зараз кожен, хто захищає нашу країну, від президента до волонтера є ультраправим? Вказана причина, скоріш за все, є наслідком спроб проросійськи налаштованих осіб перешкодити українському артисту провести благодійний концерт», — зазначив співак.

Нагадаємо, раніше інший український артист Олег Скрипка теж зіткнувся з такою ситуацією. Виступ музиканта у Цюриху скасували, адже російська пропаганда поширила брехню, що він нібито прихильник ультранаціоналістичної ідеології.

«Кремлівська пропаганда працює» — росіяни зірвали благодійний концерт Олега Скрипки за кордоном

Настя Каменських приголомшила сумою, яку зібрала на допомогу ЗСУ завдяки благодійному туру