in

Настя Каменських приголомшила сумою, яку зібрала на допомогу ЗСУ завдяки благодійному туру

Українська співачка Настя Каменських розповіла, скільки коштів вдалося зібрати на допомогу ЗСУ завдяки благодійному туру «Я – Україна».

Виконавиця відіграла першу частину концертів. Завдяки благодійному туру містами України на потреби військових артистка зібрала близько 750 тисяч гривень.

За ці кошти Настя Каменських придбала три автомобілі для українських захисників. Наразі автівки готують до відправки на передову, аби ті допомагали ЗСУ виганяти російських окупантів з українських земель.

«Я неймовірно вдячна всім українцям, які приходили на концерти, донатили та брали участь у благодійних аукціонах! Разом нам вдалося придбати автомобілі за запитом від Нацгвардії, і я щиро сподіваюся, що вже скоро вони стануть надійними помічниками наших захисників та допоможуть їм боронити нашу Україну!» – зазначила виконавиця.

Також артистка спільно з громадською організацією «Сенсоріка» розіслала близько двох тонн гуманітарної допомоги дітям. Зокрема, гуманітарку відправили до дитячих будинків, багатодітним мамам, мамам ВПО та мамам дітей з особливими освітніми потребами. Також гуманітарні вантажі отримали сім’ї, що проживають на прифронтових територіях.

«Допомога іншим – це те, що дає сили триматися, та мотивує рухатися вперед. Зараз я точно знаю, що об’єднавшись та заручившись підтримкою одне одного, ми точно все подолаємо! Разом до перемоги!» – наголосила співачка.

Друга частина благодійного туру Насті Каменських «Я – Україна» запланована на осінь. Незабаром виконавиця повідомить дати проведення концертів.

«Це спроби проросійських осіб» — слідом за Скрипкою для Артема Пивоварова відмінили концерт у Швейцарії

Російської Федерації уже «немає»: Путін несподівано «перейменував» РФ (курйозне відео)