in

«Кремлівська пропаганда працює» — росіяни зірвали благодійний концерт Олега Скрипки за кордоном

Концерт соліста гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипки, який мав відбутися у Швейцарії, зірвали росіяни.

Про це музикант розповів в Instagram. За словами артиста, він мав дати благодійний виступ у швейцарському Цюриху, однак його скасували. Скрипка переконаний, що це справа рук росіян. Зокрема, пропагандисти за кордоном поширили брехню, що Скрипка прихильник ультранаціоналістичної ідеології.

«Кремлівська пропаганда працює за кордоном: чим брутальніша брехня, тим більше у неї вірять. Абсолютно безпідставно мене звинувачують у прихильності до ультранаціоналістичної ідеології, що є абсолютною неправдою. Відтак, не перевіривши фактів, зарубіжні медіа поширюють цю дезінформацію, що призводить до скасування концерту в Цюриху, Швейцарія», — обурився Скрипка.

Музикант наголосив, що гурт «Воплі Відоплясова» за кордоном дає благодійні концерти. Утім, під час виступів вони не лише збирають кошти на допомогу ЗСУ, а й доносять світові правду про війну та про те, які жахіття на території України чинить Росія.

«Організовуючи тури під час війни, ми прагнемо не лише підтримувати ЗСУ, але й доносити світовій спільноті, що Україна самобутня країна зі своїми традиціями, своєю культурою і сьогодні вона бореться з озвірілою агресоркою Росією, що не припиняє ракетні обстріли мирних міст… Кожен наш концерт покликаний об’єднати українців і європейців за кордоном, які підтримують нашу країну у найтяжчі часи», — зазначив артист.

Нагадаємо, це не вперше, коли концерти Олега Скрипки за кордоном зривають російські пропагандисти. Минулого року виступи у Німеччині скасовували, адже у пресі з’явилася інформація, що нібито «Воплі Відоплясова» – фашисти.

Український дизайнер Андре Тан замилував рідкісними кадрами зі своєю спадкоємицею

«Це спроби проросійських осіб» — слідом за Скрипкою для Артема Пивоварова відмінили концерт у Швейцарії