in

«Ми розлучаємося!» — зрадниця Регіна Тодоренко шокувала заявою про проблеми в шлюбі

Чутки про проблеми в шлюбі колишньої української ведучої Регіни Тодоренко та її чоловіка Влада Топалова стали ходити з березня 2023 року. Саме подружжя це, безумовно, заперечує, натужно зображуючи в соціальних мережах ідеальну сім’ю.

Втім, багато списується на специфічний гумор Тодоренко. Так, росЗМІ повідомляють, спираючись на соціальні мережі пари, що днями артисти повели свого старшого сина Майкла в ресторан. Їх вибір припав на неякісну пародію міжнародної мережі швидкого харчування Mcdonald’s — Вкусно и точка.

Очевидно, Топалов таким вибором залишився незадоволений, адже фастфуд — не найкорисніша їжа для дитини. Він з іронією відмітив, що в їхній родині «дні здоров’я».

Очевидно, переживаючи, що його жарт шанувальники сприймуть перекручено, чоловік Тодоренко тут же почав переконувати всіх, що вони не розлучаються, і в їх відносинах все в порядку. «Ні, ми розлучаємося, ми в процесі!» — тут же заперечила Регіна, чим викликала у чоловіка кислу посмішку.

Пізніше Тодоренко опублікувала фото свого сина Михайла, вимазаного соусом — батьки нагодували його нагетсами та напоїли кавою.

Горбунов приголомшив сумою, яку з Пономарьовим та Дзідзьо зібрав для українських захисників

Ексчоловік Ані Лорак на своєму весіллі зізнався в любові до України і передав «подарунок» російським військам