in

Ексчоловік Ані Лорак на своєму весіллі зізнався в любові до України і передав «подарунок» російським військам

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, на відміну від своєї колишньої, дуже підтримує Україну.

Мурат, який має турецьке громадянство, з початком повномасштабної війни не виїхав з України, а розгорнув тут бізнес і активно допомагає нашій країні. 3 червня Налчаджиоглу одружився з візажисткою з Києва Лілією. Весілля закохані відгуляли у Конча-Заспі.

І навіть на своєму святі турецький бізнесмен висловив свою любов до України і підняв за неї тост: «Любимо Україну і будемо любити. Російською спілкуємося, але з українською душею» – сказав колишній Лорак.

Окрім того, Мурат поділився, що не так давно передав «подарунок» російським окупантам. У сторіз своєї сторінки в Instagram бізнесмен розмістив фото, на якому зображені боєприпаси, на яких Мурат написав: «Мурат Налчаджиоглу, за Україну». бізнесмен взяв участь в ініціативі Укроборонпрому, в рамках якої музиканти, військові та громадські діячі залишають на новеньких боєприпасах послання своїм ворогам.

Нагадаємо, що Мурат Налчаджиоглу є громадянином Туреччини. До повномасштабного вторгнення рф він жив і будував бізнес в нашій країні. З початком війни Мурат прийняв рішення залишитися і активно допомагати Україні. Налчаджиоглу виявився справжнім патріотом України, ніж його скандальна ексдружина з Чернівецької області, співачка Ані Лорак. Артистка-зрадниця з початком війни залишилася в росії, мовчить про вторгнення країни-терористки до рідної країни і продовжує розважати росіян.

«Ми розлучаємося!» — зрадниця Регіна Тодоренко шокувала заявою про проблеми в шлюбі

Соліст українського гурту Quest Pistols звалився зі сцени вниз головою (відео)